Trevista United AB

"Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen"

Lasse Gustafsson 

"En prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som verkligen gör skillnad för sina kunder"

Lasse började sin professionella karriär inom sportens värld. Han var med och ledde lag till framgångar såväl nationellt som internationellt. Han rekryterades därefter till näringslivet.

Lasse har under 25 år som konsult arbetat med över 300 organisationer i ett tiotal länder. Hans erfarenhet hjälper hans kunder att utveckla möjligheterna för att optimera resurser och frigöra potential i syfte att hjälpa sina kunder att nå extraordinära resultat. Lasse arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Lasse har även en stark förankring och erfarenhet inom sport och gränslandet mellan sport och affärer.

PLAY HARD, PLAY SMART & HAVE FUN!

We love great partnerships!

Vi arbetar aktivt med att bygga partnerskap i syfte att kunna skapa fler och bättre hållbara affärer. Vi skapar mötesplatser med fokus på inspiration, affärsrelationer och möjligheter. 

UNITED.

Vår filosofi - Vårt samarbete. 

Vi har skapat en filosofi ett arbetsätt tillsammans med erfarna kollegor. Vi har byggt upp ett samarbete där vi tillsammans blir starkare och ger våra kunder ytterligare en dimension.  Vi kallar det We Make It Happen.   

 Lasse Gustafsson


Mattias Jerreström

 Strategiska PARTNERS

Vi har också byggt upp ett nära samarbete med flertal organisationer och konsulter som ger oss och våra uppdrag styrka och kvalitet. 

Kunder

KontaKt

Trevista United AB 

Lasse Gustafsson 
Managementkonsult - Föreläsare - Coach - Interim
 
+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7