VårT Team 

Verksamheten startades under slutet av 1990 talet och då bestod verksamheten av föreläsningar och projektledning,  Lasse hade under många år haft en karriär inom nationellt och internationell elitidrott vid sidan av sitt arbete inom fastighetsbranschen. Efter sin coachkarriär fram till 2020 arbeta Lasse som försäljning och marknadschef samt som managementkonsult. Sedan 2020 har Lasse valt att arbeta i egen regi och samtidigt byggt upp ett nätverk av samarbetspartners.  Efter mer än 20 år som managementkonsult och försäljnings/ marknadschef så har Lasse samlat på sig massor av erfarenheter från hundratals verksamheter från både nationellt och internationella verksamheter. Lasse är bra på att förstå våra kunders utmaningar och vilka möjligheter vi kan utveckla vidare tillsammans. Tillsammans med sina partners är de duktiga på att snabbt  sätta sig in i olika situationer, skapa en överblick av verksamheten för att sen kunna skapa värde och göra skillnad - PÅ RIKTIGT. Vi är bra på att få rätt saker att hända. 

LASSE GUSTAFSSON 

"En prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som verkligen gör skillnad för sina kunder"

Under de senaste 25 åren har Lasse  arbetat branschoberoende med över 400 företag och organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella samt med inom sport och gränslandet mellan sport och affärer.  Lasse har också många års erfarenhet som marknads & försäljningschef samt en framgångsrik karriär inom elitidrotten som spelare, coach och klubbdirektör.  Till detta engagerar sig Lasse i att utveckla spännande mötesplatser och projekt där människor möts och skapar möjligheter tillsammans. Han har också framgångsrikt drivit flertal affärsprojekt inom besöksnäringen, tjänsteutveckling och varumärkesutveckling.

UNITED

Lasse har byggt ett  "united" av samarbetspartners nationellt och internationellt. Lasse arrangerar kontinuerligt olika typer av events inom business och sports. 

PLAY HARD, PLAY SMART & HAVE FUN!

UNITED - WE LOVE GREAT PARTNERSHIP.

Vi har skapat ett filosofi med erfarna kollegor där vi ger våra kunder ytterligare en dimension.  Vi kallar det We Make It Happen.   Vi har också byggt upp strategiska partnerskap med fler företag för kunna skapa fler och bättre hållbara affärer. United är också en filosofi där vi jobbar aktivt med att ska och genomföra möteslaster som vi gör tillgängliga för våra partners. Vill du också samarbete med oss? Vi är ett dedikerat team som brinner för att få människor och organisationer att vinna sitt mästerskap.  Kontakta Lasse Gustafsson. 

 Lasse Gustafsson


Mattias Jerreström

 STRATEGISKA PARTNERS

Vi har byggt upp ett nära samarbete med flertal organisationer och konsulter som ger oss och våra uppdrag styrka och kvalitet. 

KUNDER

KONTAKT

Trevista United AB 

Lasse Gustafsson 

+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7